Ολική Υποστήριξη

Όλοι εργαζόμαστε ομαδικά στοχεύοντας στο να έχουμε ενθουσιασμένους πελάτες και να υπερβαίνουμε κάθε προσδοκία τους.
image

Εμπιστευθείτε μας σε

Σχεδιασμός
Μελετάμε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε πρωτότυπα με σύγχρονα μηχανήματα και τελικά παράγουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να αποκτήσει μορφή πριν την τελική παραγωγή, ώστε σε φυσικές διαστάσεις να γίνει η τελειοποίηση του προϊόντος.
Ανακατασκευή - After Sale Service
Υπηρεσίες που αφορούν την εξωτερική ανανέωση αλλά και την επισκευή, μέσω συγκεκριμένων εργασιών και με βάση συμβόλαιο υποστήριξης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οτιδήποτε κατασκευάζουμε μπορεί να επισκευαστεί, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση και να επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του.
Rebranding
Υπηρεσίες εκείνες που βοηθούν τον πελάτη να αλλάξει εμφάνιση των καροτσιών του. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να γίνουν στα σημεία πώλησης ή στις αποθήκες του πελάτη.
image
image
image

Εγγύηση

Άμεση επισκευή των προϊόντων της εταιρείας μαςς. Εξασφαλίζεται προστασία από ενδεχόμενο ελάττωμα των υλικών κατασκευής ή της συναρμολόγησης. Προτείνουμε γνήσια ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιότητα και διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία των προϊόντων μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Από τον σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι τα στελέχη διοίκησης και τα συνεργεία εγκατάστασης οι άνθρωποί μας διαμορφώνουν το πρόσωπο της εταιρίας. Η TOLIS Display Hellas αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες με απώτερο σκοπό την καλύτερη και πλησιέστερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της. Για την TOLIS Display Hellas η πώληση ξεκινάει από τον σχεδιασμό του προϊόντος και συνεχίζει στο after sales service.