Ολική Υποστήριξη

Η ομάδα μας φροντίζει να κατανοήσει και να καλύψει την κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας παρέχοντάς σας μια διαρκή υποστήριξη και βοηθώντας στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος
image

Αναλαμβάνουμε

Σχεδιασμός
Μελετάμε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε πρωτότυπα με σύγχρονα μηχανήματα και τελικά παράγουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να αποκτήσει μορφή πριν την τελική παραγωγή, ώστε σε φυσικές διαστάσεις να γίνει η τελειοποίηση του προϊόντος.
Renovation
Υπηρεσίες εκείνες που βοηθούν τον πελάτη να αλλάξει εμφάνιση των καροτσιών του. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να γίνουν στα σημεία πώλησης ή στις αποθήκες του πελάτη.
Ανακατασκευή - After Sale Service
Υπηρεσίες που αφορούν την εξωτερική ανανέωση αλλά και την επισκευή, μέσω συγκεκριμένων εργασιών και με βάση συμβόλαιο υποστήριξης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οτιδήποτε κατασκευάζουμε μπορεί να επισκευαστεί, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση και να επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του.
image
image
image

Εγγύηση

Άμεση επισκευή των προϊόντων της εταιρείας μαςς. Εξασφαλίζεται προστασία από ενδεχόμενο ελάττωμα των υλικών κατασκευής ή της συναρμολόγησης. Προτείνουμε γνήσια ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιότητα και διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία των προϊόντων μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Από τον σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι τα στελέχη διοίκησης και τα συνεργεία εγκατάστασης οι άνθρωποί μας διαμορφώνουν το πρόσωπο της εταιρίας. Η TOLIS Display Hellas αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες με απώτερο σκοπό την καλύτερη και πλησιέστερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της.